Omgeving Hulst Voor gezinnen en werknemers

Hulst en Omgeving

De woningen staat in Clinge (gemeente Hulst) en liggen op een steenworp afstand van de vestingstad Hulst. Hulst profileert zich als de meest Vlaamse stad van Nederland en ook bekend als de stad van Reynaert de Vos.

Vesting feesten

Jaarlijks zijn er vesting dagen in juni, een weekend lang gezellige markten, kraampjes en optochten.

Centrum
Talloze winkels, gezellige terrasjes rond het marktplein en vele horecagelegenheden zijn verspreid over de stad en staan garant voor veel gezelligheid. Tevens mogelijkheid voor culinaire- en cultuur wandelingen.
In het centrum staat de Willibrordusbasiliek, uitgeroepen tot de mooiste kerk van Nederland. 
Ook museum de vier ambachten en diverse gidsen routes zijn aan te bevelen.

Wandelen
Over de goed bewaard gebleven stadswallen (3,5 kilometer lang) is het heerlijk wandelen met uitzicht op de stad en de omgeving. Elke zondagmiddag zijn de winkels in deze goed bewaard gebleven Nederlandse vestingstad geopend.

Vlaamse steden
 Antwerpen, Gent (Gentse feesten juli), Brugge en Brussel liggen op korte afstand. Maar ook Zeeuwse steden als Terneuzen, Middelburg en Veere zijn snel te bereiken en zijn zeker een bezoek waard.

Clinge

Clinge is een typisch langgerekt grensdorp.Wie sportief is aangelegd kan terecht op de tennisbaan of in de tennishal in De Klinge (B). Wie zich lekker wil laten verzorgen kan een bezoek brengen aan een sauna en beautycenter met terras en restaurant. Voor de kleintjes is er een kinderboerderij. 
Tegenover het vakantiehuis liggen de "Clingse bossen" en het "Stroper bos" ideaal voor wandelen, fietsen en hardlopen.

natuurgebied

Dichtbij ligt het wereldberoemde natuurgebied "Het verdronken land van Saefthinge" waar men olv. een gids het verdronkenland kan intrekken. Er is een bezoekerscentrum met uitleg over het gebied.
Als afsluiting is een bezoek aan het nostalgisch cafe "het verdronken land" aan te bevelen. 

Westerschelde
Uitwaaien, wandelen en fietsen kan langs de Westerschelde. Wie geluk heeft kan de zeehondjes bewonderen die her en der een plek op de zandplaten hebben gevonden. Langs de Westerschelde zijn er leuke grotere (Perkpolder) en kleinere (Walsoorden) stranden waar u naar hartelust kunt pootje baden en zwemmen bij laag water. Ook grote schepen spotten dicht bij de wal in Walsoorden is een belevenis.

Ontspanning

In Hulst en Terneuzen zijn er zwemparadijzen.
Filmliefhebbers kunnen in Antwerpen en Terneuzen naar de bioscoop.
In Terneuzen is er een overdekte skipiste.

In het nabijgelegen Lamswaarde is er een 9 holes short golfbaan waar een golfvaardigheidsbewijs niet nodig is. In Axel is er een 18 holes golfbaan De Woeste Kop.
In het Vlaamse Wachtebeke ligt het uitgestrekte recreatiedomein Puyenbroeck en recreatie park De Ster in Sin Niklaas. Een fietstocht naar Doel een "spookstad" naast de kerncentrale kan nu nog, maar de vraag is hoe lang nog?