Omgeving Hulst Voor gezinnen en werknemers

Voor vakantie

Onze huizen bieden alles voor een heerlijke vakantie. Een comfortabele woning, waar het ook bij minder weer goed toeven is. En op een mooie dag is het heerlijk tot jezelf komen in de ruime tuin. In de directe omgeving ontdekt u prachtige natuur, bossen en weidse polders. Stedenliefhebber? De steden Hulst, Terneuzen, Middelburg, Antwerpen, Sint Niklaas, Gent en Brugge zijn dichtbij.

Clinge

De vakantiewoning staat in het karakteristieke, langgerekte dorp Clinge (Zeeland). Dit Zeeuws-Vlaamse dorp grenst aan het Belgische De Klinge (Vlaanderen). Het vestingstadje Hulst ligt op slechts 4,5 kilometer.

Clinge heeft een bakker, een slager, kappers, eetcafé en twee restaurants. Ook vindt u in Clinge een buiten tennisbaan en tennishal, een beauty- en saunacenter met terras en restaurant en een kinderboerderij.

Omgeving Hulst

Direct grenzend aan Clinge liggen de Clingse Bossen. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Op fietsafstand ligt "Het Verdronken Land van Saefthinge" het oudste brakwaterschorrengebied van West-Europa. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers. Direct naast Het verdronken Land ligt het idyllische getijdenhaventje Paal.

Grote zeereuzen, indrukwekkende binnenvaartschepen en lieflijke zeilboten kunt u op de Westerschelde voorbij zien varen. De dijken langs deze zeearm zijn ideaal om lekker uit te waaien. En als u geluk heeft kunt u de zeehondjes bewonderen die op sommige zandplaten een plek hebben gevonden. Langs de Westerschelde zijn grotere (Perkpolder) en kleinere (Walsoorden) strandjes waar u heerlijk kunt zwemmen of pootje baden.

In Hulst en Terneuzen is er een zwemparadijs. Het hele jaar kunt u skieën en snowboarden in de skihal in Terneuzen. In Lamswaarde is een 9 holes golfbaan. Een Golfvaardigheidsbewijs is op deze baan niet nodig. In Axel is een 18 holes golfbaan.

Cultuur

Meer weten over de streek? Dan zijn er musea in Hulst, Axel en Sas van Gent. Een bioscoopje pakken kan in Antwerpen, Sint-Niklaas en Terneuzen. In Terneuzen is ook een theater met een uitgebreid programma. En dan liggen de cultuursteden Middelburg, Gent en Brugge ook nog eens dichtbij.

Ontspannen 

Uw heerlijke vakantie begint in vakantiehuisHulst of vakantiehuisClinge. In deze twee vakantiewoningen is het heerlijk thuis komen.